Om fritidsgården

slide8
Vi finns i Skönsbergs Folkets Hus. Här finns ungdomsverksamhet med café, datorer, Internet, biljard och mycket mer! Kontakta fritidsledarna för information.

Varje kväll har vi kompetent och engagerad personal som regelbundet fortbildas i ungdomsarbetet. Skönsbergs fritidsgård är en mötesplats för områdets ungdomar från årskurs 6 eller fyllda13 år och uppåt.

Vi lovar att mobbing och andra kränkande handlingar samt andra destruktiva handlingar som uppmärksammas på fritidsgården avbryts och hanteras enligt vår handlingsplan.
Vi lovar även ett bra bemötande i en relationsskapande miljö.
Vi kontaktar föräldrar när vi påträffar ungdomar påverkade av alkohol och droger.

Personal

Roger Norrman
Föreståndare
Roger Norrman är föreståndare för både Alnö- och Skönsbergs fritidsgårdar. Idrotts- och trav intresserad. Kör tankbil (bensin och diesel) som extrajobb. Syns ibland när han ska fixa med lite papper eller delta på olika möten.
  Tina Fjärem
Fritidsledare
Tina kommer från Skarpnäcks fritidsledarutbildning i Stockholm. Har jobbat som projektledare för Brobyggarprojektet i Skönsberg. Nu finns hon både på fritidsgården och Hellbergsskolan.
Minna Pulkkinen
Fritidsledare
Minna kommer även hon från Skarpnäcks fritidsledarutbildning i Stockholm. Minna är jägare och tillbringar mycket av sin lediga tid i skogen, hon är även en hejare på fiske!
Anders Forslöf
Timanställd
Anders jobbar på Onsdagkvällar och varannan Fredagkväll. Anders är musiker och lirar gitarr i bandet ”Never ending december”.
Mikael Lidholm
Timanställd
Mikael jobbar på Måndagkvällar och varannan Fredagkväll. Mikael är grym på pingis, och tävlar även i det.
Basil Khamis
Timanställd,
Brukar uppträda som rappare.
Maxwell Osadolor
Timanställd,
Spelar fotboll i Stöde

 

Kontakta oss

Kontaktformulär
* anger obligatoriska fält

 


Visa större karta

Share Button

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

(Required)

Proudly powered by WordPress   Premium Style Theme by www.gopiplus.com